Снимка ПиксабейНапрежение в небето между самолети на НАТО и Русия е

...
Снимка ПиксабейНапрежение в небето между самолети на НАТО и Русия е
Коментари Харесай

Самолети на НАТО са вдигнати 10 пъти в един ден за прихващане на руски изтребители

Снимка Пиксабей

Напрежение в небето сред самолети на НАТО и Русия е една от водещите тематики на международните организации.  Десет пъти самолети на НАТО са изпълнили през вчерашния ден задания по прихващане на бомбардировачи и изтребители на Русия, заяви пактът през днешния ден.

Руските самолети са летели с изключени обозначителни средства над Северния Атлантически океан, над Северно, Черно и Балтийско море.

За шест часа са били прехванати шест обособени групи самолети на съветската военна авиация. В отговора на НАТО са се присъединили изтребители от България, Турция, Румъния, Италия, Англия, Белгия и Норвегия.

Уточнява се, че съветски самолети постоянно летят без обозначения, в това число за полетния проект, местоположението и височината, с което излагат на заплаха гражданските полети. При вчерашната интервенция самолетите на Русия не са навлизали във въздушното пространство на НАТО. Операцията е минала по нормален метод, се отбелязва в известието, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР